Kosár tartalma

0 tétel van      Fizetendő:
Szállítási díj nélkül
Az összeg az ÁFA-t tartalmazza

Kosár Megrendelem  

Menü

Eszközök

Kosár tartalma

0 tétel van      Fizetendő:
Szállítási díj nélkül
Az összeg az ÁFA-t tartalmazza

Kosár Megrendelem  

NYÁRI AKCIÓ!

Szülinap? Évforduló? Lánykérés? Minden alkalomra tökéletes választás egy prémium minőségű, névre szóló könyv.

Egy Our Story-t 10.990 Ft-ért készíthetsz el. Használd a SUMMER15 kupont, 15% kedvezményért.

Megtervezem a sajátomat!

Mi az Our Story?

  • Egy könyv, amelyben elmondhatod szeretteidnek, hogy mitől különlegesek számodra.
  • Egy könyv, amelyben összegyűjtheted azokat az apróságokat, amelyeket máskor gyakran figyelmen kívül hagysz.
  • Egy könyv, amiben kifejezheted, hogy miért szereted Őt annyira.
  • Az Our Story nem csak egy könyv: az Our Story a Ti Történetetek.

MIRŐL VAN SZÓ PONTOSAN?

Az Our Story kemény kötésű könyv, A5-ös lapok alkotják. Az oldalak száma 20 oldaltól 126 oldalig terjedhet. Amennyiben 20 oldalnál rövidebb könyvet készítesz, a hiányzó oldalakat üres lapokkal egészítjük ki. 64 oldalig minden lapra egy oldal kerül, 65 oldaltól pedig minden lap 2 oldalas lesz.

A könyv lapjait te állítod össze és teszed egyedivé, amihez mi több mint 600 oldal segítséget adunk. A borítón és a lapokon is átírhatod a szövegeket, egyedi betűtípust választhatsz, meghatározhatod hogy milyen karakter szimbólizáljon titeket.

Minden oldalon eldöntheted, hogy a figurátok merre nézzen és milyen érzelem legyen az arcán. Az ötletekben segítünk, minden más rajtad múlik. Próbáld ki könyv szerkesztőnket és lepd meg vele szeretted!

Milyen alkalmakra ajánljuk és kiknek?

Bármilyen alkalomra tökéletes választás. Legyen szó évfordulóról, szülinapról, lánykérésről vagy karácsonyról az Our Story biztosan nem fog csalódást okozni. Bármelyik szerettednek megfelelő ajándék lehet egy egyedi könyvecske a nagymamádtól kezdve a szerelmeden át a barátnődig, hiszen rengeteg oldal és karakter közül választhatsz, amik személyre is szabhatóak.

Hogyan láss hozzá?

Mielőtt nekilátsz, érdemes regisztrálnod oldalunkon. Ha így teszel, bármikor visszatérhetsz elkezdett könyvedhez és folytathatod a szerkesztést pontosan onnan, ahol abba hagytad. A szerkesztőnket természetesen regisztráció nélkül is használhatod.

1.

Karakterek

Először válaszd ki a karaktereidet: az ajándékozó te vagy, az ajándékozott pedig akinek a könyvet szánod. A karaktereknek olyan nevet adj, ahogy egymást hívni szoktátok.

-
2.

Borító

Válaszd ki milyen alkalomra szeretnéd adni a könyvet. Ezután adj címet a könyvednek: válogathatsz az általunk javasolt címek közül, de adhatsz saját, egyedi címet is, valamint a betűtípust is változtathatod. A könyvborítód hátulja miatt ne fájjon a fejed, ugyanis teljes harmóniában lesz a könyved elejével.

-
3.

Lapok szerkesztése

Először is válaszd ki azt a betűtípust, amellyel az egész könyv során dolgozni fogsz. A könyv egységessége érdekében oldalanként eltérő betűtípust nem választhatsz. Ha ezzel megvagy, jöhet a könyv szerkesztése.

Tovább

A történetetek megalkotásában segítségedre lesz az általunk adott több mint 600 minta oldal: ezekből kiindulva, azokat igény szerint módosítva állíthatod össze a könyv minden oldalát. Az előre készített mintákat témakörönként kategorizálva találod meg. A mintákról eldöntheted, hogy eredeti változatukban rakod a könyvbe, vagy igényeidnek megfelelően átalakítod, szerkeszted őket.

Szerkesztés esetén a szövegeket átírhatod, új szövegeket, vagy szöveg buborékokat adhatsz hozzá és eldöntheted, hogy a karakterek milyen érzelmet fejezzenek ki és merre fordítsák a fejüket. Segítünk, de a te kreativitásodra is szükség lesz. 

Ne feledd! Amennyiben 20 oldalnál rövidebb könyvet készítesz, a hiányzó oldalakat üres lapokkal egészítjük ki.

4.

Megrendelés

Miután az összes oldallal elkészültél (ne feledd, te döntöd el milyen hosszú a könyved), add a kosaradhoz az elkészült könyvet. Kérlek figyelj a helyesírásra: sajnos ezt nem áll módunkban kijavítani, győződj meg róla, hogy nyomdába küldhetjük a könyvedet.

-
5.

Vásárlás menete

Ez már a célegyenes: A vásárlás innentől a szokásos módon történik, szállítási számlázási cím megadása, fizetési mód választása. Arra kérünk, hogy adataidat figyelmesen add meg.

-
6.

Átvétel

Rendelés után a könyvet maximum 5 munkanapon belül elkészítjük. Ha küldenünk kell a könyvet az még egy munkanapot vesz igénybe, azonban ha a személyes átvételt jelölted meg, akkor a megadott nyitvatartási időben várunk szeretettel.

 

Tovább

Sürgősségi felár ellenében (3000 Ft), munkanapokon a 12 óráig leadott rendeléseket még azon a napon elkészítjük, tehát délután már át is adjuk a futárnak, de irodánkban személyesen is átvehető. Ezt az opciót a kosárban tudod kiválasztani.

Megtervezem
a sajátomat!

Tovább a szerkesztőhöz  

ELÉRHETŐSÉG

  • 1031 Budapest, Keve utca 19.
  • +36(20) 518 9580
  • Nyitva tartás: hétfő-csütörtökig 10:00 - 16:00,
  • pénteken 10:00-14:00

Biztos vagy benne?


Mégsem Igen