Kosár tartalma

0 tétel van      Fizetendő:
Szállítási díj nélkül
Az összeg az ÁFA-t tartalmazza

Kosár Megrendelem  

Menü

Eszközök

Kosár tartalma

0 tétel van      Fizetendő:
Szállítási díj nélkül
Az összeg az ÁFA-t tartalmazza

Kosár Megrendelem  

Ez egy landing

Szabó Bence vagyok, az Our Story megálmodója. 

Számtalan ötlet és motivációs tényező vezetett az Our Story megalkotásához, ezekről alább olvashattok.

Különleges ajándék szerelmednek

Számomra mindig kihívás ajándékot választani a barátnőmnek, mert nem szeretem a már unalomig lerágott meglepetéseket, elcsépelt ötleteket.

Parfüm, virág, ékszer, esetleg egy drága étterem, a szokásos bejelentkezések, instagram képek...ezektől szerettem volna elszakadni. Őszintén remélem, hogy ezzel nem vagyok egyedül.

Az Our Story pontosan erre a „kihívásra“ ad egy remek alternatívát. Töviről hegyire elmondhatod a párodnak, hogy miért szereted, miért imádod vele tölteni minden idődet.

Le merem fogadni, hogy legtöbbször ugyan azt a 10 dolgot mondod neki, vagy ami még rosszabb nem is tudod mikor bókoltál neki utoljára :)

Az Our Story ötletei segíthetnek rávilágítani azokra a tulajdonságokra, amiket még talán soha nem is mondtál neki, vagy csak nem tudtad, hogy közöld vele.

A legjobb, hogy ez a könyv nem csak annak lesz ajándék akinek szánod, hanem neked is, hiszen mire a szerkesztés végére érsz, benned is még jobban tudatosul, hogy milyen szuper vele az együttlét. 

Beszéljünk érzelmeinkről!

Közhely de igaz, mai rohanó világunkban hajlamosak vagyunk elsiklani az érzéseink felett, sokszor nem említjük azokat szerelmünknek, szeretteinknek és természetesnek vesszük, hogy velünk vannak.

Az Our Story lehetőséget kínál rá, hogy kiszakadjunk a mindennapi élet unalmából, megálljunk egy pillanatra és értékeljük a párunkat, szeretteinket. Amikor az ember könyvet olvas, kiszakad a való életből ha a saját életének könyvét olvassa, ez még inkább igaz. 

Készíts egyedi és megismételhetetlen ajándékot.

Minden ember egyedi és megismételhetetlen akárcsak a történeteik. Minden egyes Our Story könyv az érintettek története, sosem készülhet belőle két ugyanolyan, hiszen rólatok szól, ez a Ti saját történetetek.

Szánj rá időt

Az Our Story nem egy gyors, könnyű megoldás, amivel letudhatod az ajándékozást. Szánj annyi időt a könyv elkészítésére, amennyit a szeretteidre: írj át minél több oldalt, szerkeszd kedvedre, legyen a végeredmény tényleg egyedi, legyen tényleg a Ti Történetetek!

Our Story minőség

A könyv elkészítéshez professzionális eszközökkel dolgozunk, így a minőségre nem lehet panasz.

A kiszállítást Magyarország egyik vezető futárcégére bíztuk (GLS), az elkészült könyvek kiszállítása is rendben lesz. 

Sokat dolgoztunk azon, hogy megvalósuljon az Our Story: használjátok, szeressétek, hiszen Mi is hatalmas szeretettel készítettük Nektek.

 

Kattints ide

Armadillo


Szabó Bence

Az írás
nem az élet,
de néha
visszavezethet
az életbe
Stephen King

Biztos vagy benne?


Mégsem Igen